Anbefalinger

Anbefalinger

Hvad siger vore klienter og kursister

Healing og samtaler

“Det er faktisk lidt svært at beskrive hvordan Anette har hjulpet mig gennem min stressperiode – for hvad er det lige hun gør? Og kunne andre ikke også gøre det lige så godt? – jo sikkert! Men sammenlignet med de psykologbehandlinger jeg har fået et andet sted pga. min stress, så var det behandlingerne hos Anette, som gav min kropnetop dét som jeg havde brug for. ”
Til at begynde med fik jeg “bare” tilført energi for overhovedet at kunne hænge sammen. Så fik jeg healingsmassage og samtaler i samme behandling i “portioner”, som blev afstemt til mig.

Jeg ved stadig ikke hvad det er, Anette gør, men det føles lidt som om hun taler med ens sjæl.
Jeg har kun haft positive oplevelser og har følt mig særdeles tryg i Anettes kyndige hænder. Jeg har derfor også trygt kunne anbefale Anette til andre, som jeg ved også har haft glæde af Anettes behandlinger.”

Ellis

Jordforbindelse og ro

“Egentlig synes jeg jo, at jeg var godt gennemrenset for gamle lig i lasten efter mange års terapi – af forskellige art. Og med en 4 årig terapeutuddannelse i NLP og Intregreret udvikling bag mig – ja, så synes jeg altså bare ikke der kunne være meget at komme efter hos mig. Følte mig da også glad, gode venner og familie, givende arbejde samt et positivt livssyn og lyst sind. Men min krop var stresset og rastløs. Jeg sov også dårligt om natten. Hvorfor?

Efter få behandlinger hos Anette fandt jeg igen jordforbindelsen og roen. Men lige så hurtigt fandt Anette også årsagen til mit “ubegrundede” stress og rastløshed. Det var et gammelt ubearbejdet lig i lasten, som handlede om indestængt vrede/raseri mod den ene af mine forældre. Anette er virkelig skarp og spot on med sine iagttagelser. Jeg har fået sublim og kompetent sparring af hende under hele min process. Så nu er der igen samklang mellem min kropslige reaktioner og mit sind.

Anette, jeg takker dig af hele mit hjerte for din sparring og omsorg.”

Pia Westin

Behandling mod angst og stress

“Da jeg første gang prøvede tankefeltterapi, kom jeg med det problem, at jeg havde angst for at køre igennem Odense. Efter blot en behandling kunne jeg igen køre uden først at have dårlig mave, inden jeg skulle køre.
Det var en kæmpe lettelse at komme af med det problem.

Da jeg anden gang kom til dig, var det fordi jeg gerne ville af med min stress og dårlige selvværd. Det viste sig, at min stress sidder meget i nakken som spændinger og giver mig hovedpine. Denne behandling har også hjulpet og jeg har ikke så voldsom hovedpine og spændinger i nakken som før.

Jeg glæder mig allerede til næste gang.”

Anne Sofie

Behandling mod stress

Om TFT behandling mod stress hos Anette: “Jeg fik nogle stærke smerter undervejs i mit solar plexus og under mit brystben, men dem fik Anette behandlet væk.
Jeg følte mig tryg under Anettes guidning hele vejen.
Anette fik mig til at glemme tid og sted og bare “være til”.

Efter behandlingen var jeg meget sulten og træt, og trætheden var der resten af dagen. Jeg fik flere kuldegysninger i tiden efter behandlingen.
Dagen efter følte jeg lethed og det var som om der var noget som pressede mine skulder tilbage, så jeg jeg bedre kunne trække vejret, og jeg følte at jeg rettede mig op.
Og nu 1 uge efter behandlingen har jeg stadig en meget større energi.
Glæder mig til næste behandling.”

Evy Hansson

Anbefaling

Julie Mariel, antropolog

Julie er uddannet antropolog og underviser i meditation.

”Vil gerne anbefale hypnoterapeut uddannelsen til dig, der godt kunne tænke sig at have nogle flere terapeutiske værktøjer – eller til dig der måske vil starte helt fra bunden af med terapi.”

”Hypnose er også godt til selv-ransagelse for man får lov at øve meget på hinanden”

”Så hvis du gerne vil have personlig udvikling og have en masse hypnose træning, så er det hos Alex Langfred du skal tage uddannelsen.”